2011. szeptember 29., csütörtök

Hollóházi Szász Endre Napfény váza zöld hibátlan - Jelenlegi ára: 15 999 Ft

Gyönyörű Szász Endre váza a Napfény kollekcióból, különleges zöld fehér változatban.
A vázát a kategóriában CSAK HASZNÁLTNAK LEHET HIRDETNI, DE MIVEL CSAK A VITRINBEN ÁLLT TELJESEN ÚJ, EGYETLEN KARC NINCSEN RAJTA!
Gyűjtőknek különösen a figyelmébe ajánlom mivel a Napfény kollekció évek óta nem kapható, sőt a jelenleg kapható Szász edény és díszművek gyártásával is leállt a gyár! : (
A váza teljesen makulátlan használva soha nem volt, egyetlen karc sincsen rajta az aranyozás is hibátlan, magassága 20 cm az alján megtalálható a márkajelzés.
A 20 CM-ES SZÁSZ ENDRE VÁZÁK BOLTI ÁRA JELENLEG 19 050 FT! EZ A JELENLEG KAPHATÓ FEKETE-FEHÉR DÍSZMŰVEKRE VONATKOZIK! AZ AUKCIÓ TÁRGYÁT KÉPEZŐ VÁZA ZÖLD-FEHÉR ÉS MÁR NEM KAPHATÓ. MINT LÁTHATÓ TEHÁT AZ ÁRA IGEN BARÁTI!
Szász Endre
Erdélyben született festőművész, aki többéves amerikai sikerek után a hetvenes-nyolcvanas években hosszú időn keresztül élt és alkotott Hollóházán, a porcelánformákban és -dekorokban különlegesen egyedi stílust létrehozva. Szász Endre kollekció. A 2002-ben kifejlesztett "Arcok" kollekció elnyerte a BNV Nagydíjat és a Magyar Termék Nagydíjat is. Szász Endre így nyilatkozott a művészetről: "Értelmetlen dolognak tartom, hogy a művész hozzá nem férhető, meg nem érthető alkotásokra törekedjen a modernség, újszerűség ürügye alatt. A műalkotások lényege az állandóság. A természet olyan alaptörvényei a témái minden képnek, amik már akkor is voltak, amikor az ember még nem volt, és lesznek akkor is, amikor már rég nem lesz ember... "
!!! OLVASSA  EL FIGYELMESEN!!!
Költözés miatt hatalmas kiárusítás, szekrényürítés!
Kérek mindenkit, hogy az aukció megnyerése után 7 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot és utalja át a vételárat.
Amennyiben ez nem történik meg sajnálattal bár, de negatív értékelést adok és a terméket visszatöltöm!
Kivételes esetek persze mindig lehetnek és én tudok is várni, de ezt  licitálás előtt beszéljük meg!
A terméket visszavenni, pénzt visszafizetni stb. nem áll módomban!
Fizetés: CIB-es (belföldi) bankszámlaszámra, ha valaki valamit sürgősen szeretne megkapni licitálás előtt jelezze és ne utaljon, hanem kp-ben fizesse be az összeget a számlámra.
Személyes átvétel: sajnos nem tudom megoldani! Csak a Hollóházi és Zsolnay aukcióknál lehetséges ahol egy ismerősöm intézi az átadást, előre megbeszélt helyen és időben (Pécs, Törökbálint, Budaörs, Bp).
Postázás: csak ajánlottan vagy futárszolgálattal lehetséges.   A posta által okozott károkért felelőséggel nem tartozom, kérek mindenkit, hogy ha ilyen problémája van a postához forduljon.
Az ajánló szelvényeket 2 hétig őrzöm, kérek mindenkit, hogy probléma esetén ezen időtartam alatt vegye fel velem a kapcsolatot, mert később nem tudok segíteni.
Minden további információ a "Szállítási és garanciális feltételek" fül alatt!
Szívesen cserélek: elsősorban táskákra, felsőkre, porcelánokra(Szász Endre, Herendi virágok, Zsolnay, stb. ), könyvekre, régiségekre(bélyeg, képeslap, üveg, étkészletek, stb. ).
Köszönöm a megértést! Kérek mindenkinek, hogy csak akkor licitáljon ha a fentieket elfogadja!


Jelenlegi ára: 15 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-06 18:25
. Hollóházi Szász Endre Napfény váza zöld hibátlan - Jelenlegi ára: 15 999 Ft

Fontos