2011. október 29., szombat

Márai Sándor: A teljes napló, 1950-51 - Jelenlegi ára: 4 090 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A teljes napló, 1950-51A könyv listaára: 4990 Ft. Leírás:
Évekkel ezelőtt fogott bele a Helikon Kiadó abba a mind terjedelmében, mind eszmei célkitűzésében grandiózusnak tekinthető vállalkozásba, amely Márai Sándor hajdan jelentősen szelektált szöveggel közreadott naplóinak újrakiadását tűzte ki célul, méghozzá teljes változatban, kiegészítve a korábban szándékosan kihagyott részekkel. A tematikus sorozat jelen darabja két év - 1950 és 1951 - részletes krónikája, amelyben Márai jól ismert, lenyűgözően szikár és elegáns stílusában jegyzi le sorait, az írói éleslátás kíméletlen, tűpontosan hasító sebészszikéjével boncolgatva az őt körülvevő eseményeket, személyeket, beleértve önnön magát is, reflektálva az aktuális eszmékre, politikai és kulturális eseményekre, s (valódi kuriózumként) az általa olvasott művekre, unikális olvasónaplót prezentálva az utókor számára. Az Olaszországban töltött időszaktól az amerikai emigráció nyitányáig ívelő bejegyzéseket tartalmazó kötetet ezúttal is részletes jegyzetek kísérik. A könyv a 80. Ünnepi Könyvhét alkalmából került kibocsátásra. ISBN: 978-963-227-181-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 090 Ft

Az aukció vége: 2011-10-31 00:26
. Márai Sándor: A teljes napló, 1950-51 - Jelenlegi ára: 4 090 Ft

Fontos