2011. december 31., szombat

AVALLONE, SILVIA - Acél - Jelenlegi ára: 2 320 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
238908
AVALLONE, SILVIA
Acél
A fiatal Silvia Avallone első regénye az elmúlt hónapok egyik legnagyobb könyvszenzációja volt Olaszországban. Az Acél az Elba szigetére néző, toscanai Piombinóban játszódik, a ,, Sole mió"-s Itáliához azonban nem sok köze van. A helyszín a város iparnegyede, ahol nyáron a bénító forróság, télen pedig a kongó üresség és a szitáló eső miatt nem történik semmi. Az itt élők hozzászürkültek az őket körülvevő acélgyárhoz, a lerobbant bérházrengeteghez, a koszos és olajos tengerparthoz. A felnőtt férfiak és huszonéves fiaik valamennyien az acélgyárban dolgoznak, a feleségek pedig harmincévesen már dagadt lábakkal, fásultan végzik a háztartási teendőket. A két főszereplő azonban, a ,, tizenhárom-majdnemtizennégy" éves Anna és Francesca, ugyanazt érzi, amit a korukbeli kamaszok valamennyien: hogy most kezdődik az élet, és övék a világ. A végtelen boldogsághoz már nem is kell több, csak hogy betöltsék a tizennégyet, részt vehessenek a nyári ünnepen, először lefeküdhessenek valakivel és eljuthassanak a napfényben fürdő szemközti szigetre. Vajon sikerül-e megúszniuk mindazt, ami sokkal nagyobb valószínűséggel vár rájuk? A kérdés tulajdonképpen kérdés marad. Az olvasót azonban a regény kérdőjelei is gazdagítják. Kamaszregénynél jóval több: lebilincselő sodrású, váratlan fordulatokban és erotikus intermezzókban, miniatűrszerű pontossággal kidolgozott jellemrajzokban gazdag, eleven lüktetésű mű ez. Egy vadonatúj, furcsa korosztály furcsa látlelete Itália sötétebbik feléről.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 320 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 03:02
. AVALLONE, SILVIA - Acél - Jelenlegi ára: 2 320 Ft

Fontos