2011. november 27., vasárnap

Prillian vulkáni kőzetes vízszűrő - Jelenlegi ára: 78 000 Ft

Prillian vulkáni kőzetes vízszűrő
LÚGOS VÍZ!!!
A Prillian víztisztító készülék egy olyan gravitációs kíméletes vízszűrő berendezés, amely nehézfémektől, elektroszmogtól és mérgező anyagoktól mentes ionizált lúgos vizet állít elő.  
Előnyei, hatásai - optimalizálja a vér és a szervezet pH-értékét - a normál csapvizet a kórházakban használt 8, 5 pH-értékű alkalizált vízzé alakítja - eltávolítja a klórszármazékokat - egy olcsó és hosszú távú megoldás (a vulkáni kőzet pasztilla több mint 400 évig fejti ki a hatását) - egészséges, jóízű vizet fogyaszthatunk, ahol és amikor csak akarunk - az emberi szervezetet tápláló ásványokkal látja el (pl. Ca, K, Na, Mg) - hatékonyan megkönnyíti a tápanyagok és ásványi anyagok felszívódását - elősegíti a szervezet általános jólétét - antibakteriális hatású - leegyszerűsített cellarácsú hexagolás molekulaszerkezet, amely által háromszor hatékonyabban szívódik fel, mint a normál víz, ráadásul a víz szerkezetének kiegyensúlyozásával az emberi szervezet egyensúlya is helyreáll, mivel annak 76 %-a is víz - a sokkal magasabb oldott, aktív hidrogén tartalmának köszönhetően szelektív antioxidáns, amely semlegesíti a szabadgyököket.
Azon kívül, hogy egészséges és kényelmes, még pénzt is tud megtakarítani?!
Igen! Nem is keveset! Egy négytagú családnál a víztisztító készülék már az első évben visszahozza a teljes vételárat, a második évtől pedig évi, közel 140. 000 Ft megtakarítást biztosít Önnek! Kérem, hogy Ön is végezzen egy egyszerű számítást! Adja össze, hogy Ön és a családja egy év alatt mennyit költ ásványvízre, esetleg különböző üdítőitalokra. Ezt hasonlítsa össze a Prillian víztisztító és programozó készülék fenntartási költségeivel. Megdöbbentő eredményt fog kapni. Mi is végeztünk egy hasonló számítást, és azt találtuk, hogy egy négy tagú család átlagosan 164. 000 Forintot költ ásványvízre évente!
Ha kérdésed van, írj bátran!
Sok szerencsét!


Jelenlegi ára: 78 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 17:44
. Prillian vulkáni kőzetes vízszűrő - Jelenlegi ára: 78 000 Ft

Fontos