2011. november 27., vasárnap

XBOX 360+Kinect 4GB garanciás. - Jelenlegi ára: 69 990 Ft

Eladó egy XBOX 360+Kinect 4GB-os.
Lányaimnak vettem februárban, de kihasználatlanság miatt eladó.
Jár hozzá a képeken látható eredeti Kinect Adventures + Banjo-kazooie játék, továbbá 18 DB lemez amin kb 60 DB demo játék található, és a gépre vannak még az internetről lementett további kinect demók is.
Ez a gép kb 10-szer lett bekapcsolva+használva, teljesen új karcmentes állapotban van.
Ahogy a képen is látszik a gépre 2013 február 10-ig gyári garancia van.
Nem flash-elt!!!
Eredeti dobozában minden papírjával együtt!
Itt egy kis leírás a konfigurációról:
Köszönhetően az új designnak, a 4GB beépített memóriának, a beépített WiFi - nek az XBOX 360 konzol tökéletes szórakozást és felejthetetlen élmények biztosít. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a gyártó már eleve integrálta a Kinect előkészítést.
Vékonyabb, szebb, halkabb, fényesebb- a merész design, a fényesre munkált felület biztosítja, hogy a konzol kinézete már megfelel a teljesítményének. Az új XBOX 360 konzol csendes működéssel tűnik ki a sorból., ezért már nem lesz zavaró filmnézés, vagy játék közben.
Beépített 4 GB kapacitású cserélhető memória- kiváló a játék kiegészítők, a zenék és akár HD filmek vagy más adatok tárolására
Beépített WiFi, n normával- egyszerűen csatlakozhatsz az XBOX Live rendszerhez, és játszhatsz a barátaiddal a világ minden sarkából
5 USB port- 2 db elől, 3 db hátul
Különálló optikai kimenet
Kinect Ready - a Kinectnek nem lesz szüksége külön áramforrásra. A Kinect technológia minden XBOX 360 konzollal együttműködik, szokatlan módon teszi lehetővé a játékok irányítását. Játék közben nem fog akadályozni a kontroller, hiszen Te magad leszel az.
A konzolhoz jár az ingyenes "XBOX Live Silver" szolgáltatás igénybevételének lehetősége. A szolgáltatás használói kommunikálhatnak egymással szóban vagy írásban, demókat, trailereket, és egyéb játék tartalmakat (új szintek, térképek, felhasználók által készített tartalmak) tölthetnek le.



Jelenlegi ára: 69 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 11:57
. XBOX 360+Kinect 4GB garanciás. - Jelenlegi ára: 69 990 Ft

Fontos